Wij zijn de Bosbroekies

 

"In onze huis lachen we en hebben we eindeloos plezier..

Nemen we de tijd voor elkaar en genieten we samen van het leven...

Elke seconde van iedere dag..."

 

Graag stel ik mezelf even voor: Ik ben Miranda Bos – Van den Broek.

Wie ben ik?

Ik ben iemand die wordt omschreven als een lief, flexibel en duidelijk in grenzen. Ik heb diverse diploma's om kindjes te ondersteunen in het opgroeien tot zelfstandige, eigenbewuste volwassenen. Van helpende Zorg en Welzijn, KinderEHBO, tot aan diverse workshops in de coaching en gastouderopvang. Deze kennis pas ik graag toe in mijn werk als gastouder en gezinsondersteuner. 

Ik werk sinds 2013 als gastouder. Eerst bij mij thuis en daarna meerdere jaren bij de gezinnen thuis. Na de geboorte van mijn dochter ben ik gestopt als nanny en heb ik mij volledig ingezet als gastouder bij ons thuis. Daardoor heb ik al meerdere gezinnen ondersteund in meerdere zaken die betrekking hebben op het gezinsleven. Vaak gezinnen met beide werkende ouders die vaak ook nog onregelmatig werkten of avond en/of nachtdiensten moesten werken naast het runnen van het gezin. Daardoor heb ik veel gezinnen geholpen met het 'hoofd boven water houden' in de huidige maatschapij waarbij we heel veel ballen in de lucht te houden hebben. 

Gastgezin:

Ik ben op 4 april 2019 getrouwd met Arnout Bos. Hij heeft 2 parttime banen en heeft een webshop.  

Op 7 juli 2021 is onze dochter Anouk geboren. Anouk zal tijdens de opvang meestal ook aanwezig zijn. Na de zomer van 2025 gaat zij basisschool De Phanta Rhei. Mijn streven is uw kindje net zo veel aandacht en zorg te geven als wat we onze eigen dochter geven tijdens de opvang. Zo mogen ze gezellig, samen en gezond de wereld ontdekken.

Ook woont er 1 kat (poes) bij de Bosbroekies. Muddy (langharige zwart-wit-bruine kat) 1 lieve kat met een eigen karakter. Ze zoekt de kindjes op, maar gaat ook zeker haar eigen weg. Ze heeft vrij toegang naar buiten door het kattenluik en heeft voldoende plekjes om zich terug te trekken. Verder laten wij de kinderen bij Muddy als we dit vertrouwen. Anders blijven wij in de buurt. We leren Muddy en de kinderen om harmonieus met elkaar om te gaan.

Leerbedrijf:

Verder zijn wij ook een leerbedrijf voor stagiaires van de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2